sábado, 17 de abril de 2010

FOTOS DEL TREKKING



No descuidéis de mirar todos los comentarios, especialmente los de Ramon Ros que muy amablemente nos va informando de la trayectoria final del grupo del trekking

5 comentarios:

  1. Hola a todos !!

    Las fotos son geniales !!!

    Como ya sabéis, el regreso de nuestros amigos del trekking está complicado debido a la erupción del volcán de Islandia. Supongo que British Airways no anuncie la cancelación de sus vuelos no podrán buscar alternativas (espero que el RACC les eche una mano).

    Para seguir la evolución de cómo están los aeropuertos he visto que hay muchos detalles en la web de la BBC (aunque está en inglés). Os la adjunto por si queréis buscar información. De momento tendrían que buscar vuelos alternativos a Turquía o Grecia.... no sé qué les dirán mañana los del RACC.

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8626505.stm

    Esperemos que haya suerte y puedan tener un regreso sin demasiadas complicaciones !!

    Un abrazo !

    ResponderEliminar
  2. Mensaje de Ramon Vidal

    Benvolguts:

    Aqui estem fent visites per Kathmandu, ahir varem tenir noticies del nuvol de cendra del volca d'islandia , despres varem ttrucar al RACC per tenir noticies del nostre vol , de moment no en saben res , depen de com evolucioni el nuvol , nosaltres dema diumengue sortirem direccio Delhi i suposso que ens tocara esperar una bona estona .

    Avui per fi hem pogut parlar amb en Jesus , ens ha trucat a les 9 del mati , les ultimes noticies son que es troba amb moltes forces i se'l veu molt animat , ahir va arribar al camp 2 , i esta enfeinat muntant les cordes fixes etc..

    Del fFranccesc sabem que de moment continua al camp base , i es troba be.

    en un altre correu intentare enviar-vos unes fotos , perque les feu arrivar a la marian i la Lali , ja que no tinc el seu correu !!!!!.
    En Jesus em va donar un llapis de memoria amb filmacions per la Marian , pero degut al pes de les imatges i a la lentitud de les conexions no ho puc enviar.

    Petons i abracades de tots els del trek

    ResponderEliminar
  3. Hola,
    sóc una cunyada del Ramon Vidal i la Marta Aragonés i avui han trucat i a l'hora que han trucat (no sé si abans o després de parlar amb en Ramon Ros), les notícies són les mateixes, que van a Delhi i allà... ja veuran que passa. De totes maneres afageixo la informació de que ma germana està a Londres city esperant per venir i de moment res de res... ni allà mateix tenen novetats.
    També dir-vos que no conec a ningú i per aquest motiu no havia escrit abans, però us he anat llegint i més d'un dia m'he emocionat molt i m'ha caigut alguna llàgrima. Ara cada dia he de mirar un moment o altre.
    Si tinc més novetats ja escriure per compartir-les.

    Salut.

    Bibi

    ResponderEliminar
  4. Hola Bibi,m´alegra que t´hagis donat a coneixer i que escrigis cuatre ratlles. Ens agrada molt tindre noticies dels viatgers.

    ResponderEliminar
  5. Hola, Marina. Soy Mª Jesús. Ya supongo que estarás en una nube, pero no quiero que pienses que te olvido, os he ido siguiendo... Besos desde el puerto y felicidades por lo conseguido

    ResponderEliminar